ΨΗΤΟπωλείο τεύχος 41 (MAΪ-ΙΟΥΝ 2012)

Στo τεύχος 41 (MAΪ-ΙΟΥΝ 2012) του ΨΗΤΟπωλείου, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε ένα εκτενές αφιέρωμα στο κοτόπουλο και τα κοτοσκευάσματα. Tαυτόχρονα, θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Μπράιαν Κάρεϋ, γενικό διευθυντή και συνιδρυτή των “Simply Burgers” αλλά και μια σειρά γευστικών συνταγών με ποικιλία κρεάτων που ετοίμασε για σας ο chef in love Τόνι Καβαλιέρος. Το τεύχος περιλαμβάνει πληθώρα άρθρων που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματός σας όπως αυτά για την πρόληψη των υγειονομικών κινδύνων στην κουζίνα, για τα χημικά καθαρισμού και την ορθή τους χρήση. Τέλος, μην παραλείψετε να διαβάσετε για τις προετοιμασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει για την 8η HORECA 2013. Διαβάστε εδώ.

This entry was posted in Εκδόσεις and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>