Συνέντευξη με τον Μπράιαν Κάρεϋ γενικό διευθυντή και συνιδρυτή των Simply Burgers

Από το Simply Grilled στα Simply Burgers
Ο γενικός διευθυντής και συνιδρυτής των Simply Burgers, Mπράιαν Κάρεϋ θυμάται πώς ένα κατάστημα που άνοιξε με τον αδερφό του Άρη λίγα χρόνια πριν με την επωνυμία Simply Grilled εξελίχθηκε στην αλυσίδα Simply Burgers, που μετρά ήδη δεκαεφτά σημεία. Σήμερα η αλυσίδα έχει ήδη ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 50 εκ. ευρώ και έχει αποσπάσει ένα βραβείο επιχειρηματικότητας (βραβείο Κούρος, 2008) για την υποδειγματική εξέλιξή της στο τοπίο της Μαζικής Εστίασης στην Ελλάδα. Κι όλα αυτά, με όχημα τα λαχταριστά burgers που σερβίρει, ταυτόσημα άλλωστε με το όνομά της. Παρά την κρίση, τα Simply Burgers εξακολουθούν να αναπτύσσονται, πιστά στη φιλοσοφία που τα διέπει από την πρώτη στιγμή και δεν είναι άλλη από την επιμονή στην ποιότητα…
Επενδύοντας στην εκπαίδευση
Σύμφωνα με τον κ. Κάρεϋ, η αλυσίδα επενδύει πολύ χρόνο και ενέργεια στο κομμάτι της εκπαίδευσης, προκειμένου να διασφαλίσει ότι όσοι εργάζονται στα καταστήματα είναι άριστα καταρτισμένοι. Γι’ αυτό το λόγο και για αρκετούς μήνες πριν από την έναρξη λειτουργίας ενός νέου σημείου, τα άτομα που θα το στελεχώσουν εκπαιδεύονται σε παλαιότερα καταστήματα, εργαζόμενα σε πραγματικές συνθήκες.

Διαβάστε όλο το άρθρο >> 

This entry was posted in Συνεντεύξεις and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>