Λαγάνα, η γεύση της παράδοσης

Με ιστορία που χάνεται στο βάθος των αιώνων, η λαγάνα αποτελεί το σήμα κατατεθέν της έναρξης της περιόδου της Σαρακοστής. Στο θέμα που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ξεχωριστό αυτό άζυμο ψωμί που, κατά παράδοση παρασκευάζεται και καταναλώνεται μόνο την Καθαρά Δευτέρα. Επίσης διαβάστε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε τη συνταγή της δικής σας πρότασης.

Διαβάστε ολόκληρο το τεύχος >>

This entry was posted in Άρθρα and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>