Δεν υπάρχει δικαιολογία για ένα μαχαίρι που δεν κόβει σωστά σε μια επαγγελματική κουζίνα. Είναι στο χέρι σας να διασφαλίσετε το αντίθετο αποτέλεσμα ακονίζοντας τα μαχαίρια σας σωστά! Για να καταλάβετε πώς να ακονίσετε μία λεπίδα, το πρώτο βήμα είναι να αντιληφθείτε γιατί αμβλύνεται εξ’ αρχής. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ.
Categories
Advertise your company
-
Contact
- Forum A.E.
- Βηλαρά 2 - Αθήνα 10437
- Τηλ: +30 210 5242100
- Φαξ: +30 210 5246581
- E-mail: magazines@forumsa.gr
- Web: www.forummagazines.gr