Μυστικά και τεχνικές για μους σοκολάτας

Ανάλαφρη, με πλούσια γεύση και άρωμα, η μους σοκολάτας είναι ένα γλυκό από μόνη της αλλά και συστατικό για πολλές αέρινες δημιουργίες. Αποκωδικοποιείστε τα μυστικά της με τη βοήθεια και τα tips του executive pastry chef του NJV Athens Plaza και καθηγητή Ζαχαροπλαστικής, Τάσου Ζησόπουλου και εντυπωσιάστε τα πλήθη!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

This entry was posted in Άρθρα and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>