Ζ+G, τ. 150 (Μάρτιος/Απρίλιος 2013)

Στο τεύχος 150 (ΜΑΡ-ΑΠΡ 2013) του περιοδικού Ζαχαροπλαστείο Gelateria, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε ένα πλούσιο αφιέρωμα στο παγωτό, με εντυπωσιακές συνταγές για τούρτες παγωτό από τον pastry chef Δημήτρη Δήμτσο, άρθρα για το μάρκετινγκ αλλά και τις προϋποθέσεις στην παρασκευή και διάθεση παγωτού. Επιπλέον, ξεφυλλίζοντας το τεύχος θα βρείτε ένα εκτενές ρεπορτάζ από την έκθεση αρτοποιίας ζαχαροπλαστικής ΑΡΤΟΖΑ που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Φεβρουάριο. Η θεματική παλέτα του τεύχους ολοκληρώνεται με την παρουσίαση του ζαχαροπλαστείου “Γ. Σιδηρόπουλος” στην Πτολεμαΐδα και συνταγές από τον chef in love, Τόνι Καβαλιέρο, για ξεχωριστές προτάσεις catering. Ξεφυλλίστε ολόκληρο το τεύχος online >>

This entry was posted in Εκδόσεις and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>