ΨΗΤΟ – τεύχος 47 (Μάιος/Ιούνιος 2013)

Στο τεύχος 47 (Μάιος/Ιούνιος 2013) του περιοδικού ΨΗΤΟ, σάς αποκαλύπτουμε τα μυστικά του παναρίσματος με εναλλακτικές λύσεις και tips για ακόμη πιο τραγανό παναρισμένο κρέας. Επιπλέον, σας παρουσιάζουμε την Κιμωλία, ένα κουκλίστικο μεζεδοπωλείο στη Δροσιά καθώς και ένα εκτενές αφιέρωμα στις pubs της Αθήνας. Ξεφυλλίζοντας το τεύχος θα βρείτε, επίσης, συνταγές για κρέας στη λαδόκολλα από το συνεργάτη μας Τόνυ Καβαλιέρο, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα αμνοερίφια, τις ράτσες τους και το μαγείρεμά τους. Ενημερωθείτε, τέλος, για τις νομικές ρυθμίσεις που ισχύουν για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων καθώς και ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ με λύσεις και ιδέες για να τους αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξεφυλλίστε ολόκληρο το τεύχος>>

This entry was posted in Εκδόσεις and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>