α-ζ (Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική) – τ. 102 – Μάιος/Ιούνιος 2013

Το τεύχος 102 (Μάιος/Ιούνιος 2013) του περιοδικού Α-Ζ υποδέχεται την πιο καυτή εποχή του χρόνου με ένα πλούσιο αφιέρωμα στο παγωτό, τις τάσεις που θα επικρατήσουν φέτος, μοναδικές συνταγές από το Νίκο Λαμπρούκο και ρεπορτάζ με όλες τις προτάσεις της αγοράς για βιτρίνες και έτοιμες τούρτες παγωτού. Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, θα βρείτε όλα τα μυστικά για την ορθή αρτοποίηση προϊόντων χωρίς γλουτένη καθώς και σχετικές συνταγές από τον συνεργάτη μας Ότμαρ Φρίκερ. Ενημερωθείτε για τη χρήση της βύνης στην αρτοποιία και των φρέσκων φρούτων σε συνταγές ζαχαροπλαστικής αλεύρου. Παράλληλα, θα μάθετε πώς μπορείτε αξιοποιήσετε αποτελεσματικά τα κοινωνικά δίκτυα ως μέσο marketing καθώς και όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της τιμής του ψωμιού, που μεσούσης της κρίσης επανέρχεται στο προσκήνιο. Τέλος, μην παραλείψετε να διαβάσετε για τα παραδοσιακά σαλιάρια, τα οποία το Σωματείο Ζαχαροπλαστών Κοζάνης προσπαθούν να αναδείξουν κατοχυρώνοντάς τα ως ΠΟΠ. Ξεφυλλίστε ολόκληρο το τεύχος online >>

 

This entry was posted in Εκδόσεις and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>