Δημιουργίες με φρέσκα φρούτα

Τα φρούτα είναι εκ των ων ουκ άνευ στην αρτοζαχαροπλαστική, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε κάθε συνταγή. Η χρήση, όμως, ειδικά των φρέσκων φρούτων απαιτεί προσοχή και ορθούς χειρισμούς, γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε υπό μορφή χρήσιμων tips όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο ενώ η συνεργάτιδα του περιοδικού Ελένη Καμάρδα πειραματίζεται δημιουργικά προσθέτοντας φρέσκα φρούτα σε συνταγές ζαχαροπλαστικής αλεύρου. Το αποτέλεσμα, απλώς, εντυπωσιάζει! Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα >>

This entry was posted in Συνταγές and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>