H σημασία του σωστού grading & roasting

Για τη διασφάλιση του τέλειου espresso, καθοριστικό ρόλο παίζει και η διαχείριση του προϊόντος από τον roaster: Ο δειγματοληπτικός έλεγχος, η ταξινόμηση των κόκκων και φυσικά το καβούρντισμα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αυτή, σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο των Coffee Lovers, Editors & Trainers, Φώτη Λέφα και Σοφίας Μπικουβαράκη κάνοντας κλικ εδώ.

This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>