Για τη διασφάλιση του τέλειου espresso, καθοριστικό ρόλο παίζει και η διαχείριση του προϊόντος από τον roaster: Ο δειγματοληπτικός έλεγχος, η ταξινόμηση των κόκκων και φυσικά το καβούρντισμα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αυτή, σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο των Coffee Lovers, Editors & Trainers, Φώτη Λέφα και Σοφίας Μπικουβαράκη κάνοντας κλικ εδώ.
Categories
Advertise your company
-
Contact
- Forum A.E.
- Βηλαρά 2 - Αθήνα 10437
- Τηλ: +30 210 5242100
- Φαξ: +30 210 5246581
- E-mail: magazines@forumsa.gr
- Web: www.forummagazines.gr