Η γαλοπούλα στη σύγχρονη γαστρονομία

Παρεξηγημένη και σχετικά στο περιθώριο στον κόσμο της εστίασης σε σχέση με το κοτόπουλο, η γαλοπούλα αποτελεί ένα εξαιρετικά νόστιμο κρέας, το οποίο μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους και μπορεί να προσθέσει στην ποικιλία του καταλόγου σας. Ενημερωθείτε για την εκτροφή της γαλοπούλας, τη διατροφική αξία και τους εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος του κρέατός της καθώς και για τις τάσεις όπως αυτές διαμορφώνοντας στο χώρο της Μαζικής Εστίασης γύρω από τη γαλοπούλα, κάνοντας κλικ εδώ.

This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>