Semifreddo με άρωμα τριαντάφυλλου!

Ο Executive Pastry Chef Τάσος Πρωτοψάλτης* δημιουργεί μοναδικές τούρτες – σεμιφρέντο με πρωταγωνιστή το μεθυστικό άρωμα του τριαντάφυλλου που προορίζονται να τέρψουν και τις πέντε αισθήσεις. Ο συνδυασμός του τριαντάφυλλου με τη γεύση και το άρωμα της μαστίχας και της σοκολάτας είναι απλά ακαταμάχητος!

*Ο Τάσος Πρωτοψάλτης είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους έλληνες executive pastry chef, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Cream & Chocolate, με επαγγελματική εμπειρία 35 χρόνων. Είναι επίσης καθηγητής στο τμήμα Ζαχαροπλαστικής &Αρτοποιητικής τέχνης στην σχολη Le Monde και συγγραφέας βραβευμένων βιβλίων ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας. (Πιστοποιημένος καθηγητής του ΕΚΕΠΙΣ). Παράλληλα, παρέχει τις υπηρεσίες του σαν τεχνικός σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων & επισιτιστικών επιχειρήσεων, ενώ είναι και επιστημονικός συνεργάτης του O.E.E.K. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος, της Παγκόσμιας ‘Ενωσης Αρχιμαγείρων (WACS) και Ταμίας στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθήνας. Τέλος, είναι Πιστοποιητής στον ΕΟΤ όσον αφορά το πρόγραμμα για το σήμα της ελληνικής κουζίνας και μέλος της ομάδας Κέρασμα (Ο.Π.Ε).

Πηγή: Z+G #151

 

 

This entry was posted in Συνταγές and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>