Βιοτεχνική Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική #171 (Ιούλιος-Αύγουστος 2013)

Στο τεύχος 171 (Ιούλιος- Αύγουστος 2013) του περιοδικού Βιοτεχνική Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική ενημερωθείτε για όλα όσα συζητήθηκαν στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αρτοποιών λίγο πριν το θεματικό συνέδριο για το μέλλον του κλάδου τον Οκτώβριο. Απολαύστε έναν ντάκο για…Γκίνες, όπως τον παρασκεύασε ο φούρνος Φουράκη στα Χανιά αλλά και το φεστιβάλ αφιερωμένο στο ψωμί που έγινε στην Πάρο! Στο περιοδικό μπορείτε επίσης να δείτε ένα αφιέρωμα στην κατηγορία προϊόντων «βιενουαζερί», τα προβλήματα και τις λύσεις αναφορικά με την παρασκευή της ζύμης του ψωμιού καθώς και πρωτότυπες συνταγές για γλυκίσματα με φρούτα από την Ελένη Καμάρδα. Επιπλέον, δείτε τα βήματα για τον ιδανικό espresso καθώς και μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη του προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αρτοποιών- ζαχαροπλαστών, Ολλανδού Jos Den Otter. Για να ξεφυλλίσετε το τεύχος, παρακαλούμε να κάνετε κλικ εδώ.

This entry was posted in Εκδόσεις and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>