Ελαττώματα Ζύμης. Προβλήματα και λύσεις κατά την παρασκευή ζύμης ψωμιού.

Ενημερωθείτε για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο αρτοποιός κατά τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού στο στάδιο του σχηματισμού της ζύμης. Ο συνεργάτης μας Μιχάλης Ορεστίδης επισημαίνει τα συμπτώματα που παρουσιάζουν οι ελαττωματικές ζύμες ψωμιού και προτείνει τρόπους για την αντιμετώπισή τους.  Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Πηγή: Βιοτεχνική Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική #171 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013).

This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>