Z+G #152 (Ιούλιος-Αύγουστος 2013)

Στο τεύχος 152 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013) του περιοδικού Z+G μοιραζόμαστε μαζί σας πληθώρα ιδεών και χρήσιμων συμβουλών ώστε να υποδεχθείτε δυναμικά την φετινή φθινοπωρινή σεζόν. Μάθετε τα πάντα για την ορθή παρασκευή της μαρέγκας με τη βοήθεια και τις συνταγές του pastry chef Διονύση Αλέρτα. Παράλληλα, οι Αποστόλης και Γιώργος Γιώτας αποκαλύπτουν τα μυστικά της τέλειας gianduja ενώ ο chef της εταιρείας ARIA Γεύσεων, Σπύρος Αρβανιτάκης, μας καθοδηγεί για τη σωστή οργάνωση, το στήσιμο και την παρουσίαση ενός finger food μπουφέ και προτείνει πρωτότυπες συνταγές για πεντανόστιμες μπουκίτσες. Τέλος, το τεύχος αυτό μας ταξιδεύει μέχρι την Ξάνθη όπου ο ζαχαροπλάστης Χαλίλ Ιμπραχίμ Σουλεϊμάν παρουσιάζει ένα από τα πιο γνωστά ανατολίτικα γλυκά, το σεκέρ παρέ, αλλά και μέχρι το σαγηνευτικό Μαρακές όπου ανακαλύπτουμε την εγχώρια ζαχαροπλαστική.  Μπορείτε να ξεφυλλίσετε ολόκληρο το τεύχος κάνοντας κλικ εδώ.

This entry was posted in Εκδόσεις and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>