100% επιτυχημένη μαρέγκα

Γαλλική, ελβετική ή ιταλική; Κάθε τύπος κρύβει και διαφορετικά μυστικά. Ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας μάς υποδέχεται στο εργαστήριο του bar- restaurant Gaspar και μας δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία για απόλυτα επιτυχημένη μαρέγκα και τρεις ξεχωριστές προτάσεις με κάθε μία από αυτές.  Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο αλλά και τις συνταγές.

Πηγή: Z+G #152 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013).

This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>