Εισαγωγή επιχειρήσεων στο σύστημα HACCP

Η καθιέρωση των συστημάτων αυτοελέγχου στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (σύστημα HACCP), με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις του Υπουργείου Υγείας αποτελεί πλέον νομική υποχρέωση των επαγγελματιών του κλάδου προκειμένου να ξεκινήσουν οποιαδήποτε νέα δραστηριότητα ή να επεκτείνουν ήδη υπάρχουσα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>