Βιοτεχνική Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική – τ. 170 (Μάιος/Ιούνιος 2013)

Στο τεύχος 170 (Μαΐου – Ιουνίου 2013) του περιοδικού Βιοτεχνική Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική μπορείτε να ενημερωθείτε: για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΑΕ και την απόφαση που πήρε για τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου τον Οκτώβριο με θέμα τη στρατηγική και το μέλλον του κλάδου. Επίσης, χρήσιμες συμβουλές για να αξιοποιήσετε το βιοτεχνικό παγωτό, συνταγές με μυρωδικά για τα ψωμιά σας (από την Ελένη Καμάρδα) καθώς και ιδέες για catering. Tέλος, στο περιοδικό φιλοξενείται συνέντευξη εφ’όλης της ύλης του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αρτοποιών- Ζαχαροπλαστών, κ. Γιούρι Κάτσνελσον. Ξεφυλλίστε ολόκληρο το τεύχος online>>

This entry was posted in Εκδόσεις and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>