To πιο καλό το πεϊνιρλί

Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία, ήρθε στην Ελλάδα -όπως και τόσες άλλες γεύσεις- μαζί με τους πρόσφυγες. Ο λόγος για το πεϊνιρλί που λίγοι πλέον φτιάχνουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Ένας εξ αυτών, ο Σπύρος Ανδριώτης, ιδιοκτήτης του «Πεϊνιρλί Ιωνία» που μοιράζεται μαζί μας την… τέχνη του και δυο λαχταριστές συνταγές. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο και τις συνταγές

Πηγή: Α-Ζ 103 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013)

This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>