Απόστολος και Γιώργος Γιώτας: Η gianduja στο εργαστήριο του ζαχαροπλάστη!

Ο Αποστόλης και ο Γιώργος Γιώτας μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά για την παρασκευή τέλειας gianduja στο εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής και μας εξηγούν πόσο σημαντικό είναι για τον επαγγελματία να γνωρίζει σε βάθος τις τεχνικές και τους τρόπους επεξεργασίας όλων των Α’υλών, αλλά και της σοκολάτας ειδικότερα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ.

Πηγή: Z+G #152 (Ιούλιος/Αύγουστος 2013).

This entry was posted in Άρθρα and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>