Z+G #151 (Μάιος/Ιούνιος 2013)

Το τεύχος 151 (Μάιος/Ιούνιος 2013) του περιοδικού Ζαχαροπλαστείο Gelateria είναι αφιερωμένο στο παγωτό. Στις σελίδες του θα βρείτε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τις τζελατερίες των νησιών, συνταγές παγωτού από τον Στέλιο Παυλίδη με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις (μπακλαβάς, παστέλι, χαλβάς) αλλά και συμβουλές για την ορθή παρασκευή παγωτού με στέβια. Επιπλέον, ο executive pastry chef Τάσος Πρωτοψάλτης ετοίμασε ειδικά για τους αναγνώστες του Z+G πρωτότυπες συνταγές για semifreddo με μεθυστικό άρωμα τριαντάφυλλου. Τέλος, σας παρουσιάζουμε ένα νέο αλλά πολλά υποσχόμενο ταλέντο, τη Ταμάρα Μαξιμένκοβα που μας μιλά για την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική και μας προσφέρει τρία ευφάνταστα και εντυπωσιακά γλυκά.  Ξεφυλλίστε ολόκληρο το τεύχος online>>

This entry was posted in Εκδόσεις and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>