Το τεύχος 151 (Μάιος/Ιούνιος 2013) του περιοδικού Ζαχαροπλαστείο Gelateria είναι αφιερωμένο στο παγωτό. Στις σελίδες του θα βρείτε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τις τζελατερίες των νησιών, συνταγές παγωτού από τον Στέλιο Παυλίδη με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις (μπακλαβάς, παστέλι, χαλβάς) αλλά και συμβουλές για την ορθή παρασκευή παγωτού με στέβια. Επιπλέον, ο executive pastry chef Τάσος Πρωτοψάλτης ετοίμασε ειδικά για τους αναγνώστες του Z+G πρωτότυπες συνταγές για semifreddo με μεθυστικό άρωμα τριαντάφυλλου. Τέλος, σας παρουσιάζουμε ένα νέο αλλά πολλά υποσχόμενο ταλέντο, τη Ταμάρα Μαξιμένκοβα που μας μιλά για την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική και μας προσφέρει τρία ευφάνταστα και εντυπωσιακά γλυκά. Ξεφυλλίστε ολόκληρο το τεύχος online>>
Categories
Advertise your company
-
Contact
- Forum A.E.
- Βηλαρά 2 - Αθήνα 10437
- Τηλ: +30 210 5242100
- Φαξ: +30 210 5246581
- E-mail: magazines@forumsa.gr
- Web: www.forummagazines.gr